27 Kasım 2018 Salı

Savvaş, Oğuz Zengin feat. Erdemkeys - Dünya Mı Dönüyor Şarkı Sözleri

Savvaş, Oğuz Zengin feat. Erdemkeys - Dünya Mı Dönüyor Şarkı Sözleri Dünya mı dönüyor ben mi dönüyorum? Canım çıkacak bedenimden. Atıyor kalbim bir başka. Tanıyamıyorum kendimi bazen. Dünya mı dönüyor ben mi dönüyorum? Canım çıkacak bedenimden. Atıyor kalbim bir başka. Tanıyamıyorum kendimi bazen.
Kocaman karanlık odalarda dolandım. Düşüne taşına taştı benim bu sabrım. İşin acı tarafı yok her tarafı sancı. Kim bu gözlerindeki yabancı? Saat gece kaç kaç gece saat durdu ? Kaç dedim kaç kere kaçamadım durdum. Gidene dur, diyene bak. Yine de dur, derin bir nefes al, gözleri kapat. Gözlerimi kapattığım anda Başlıyor seni tekrar yaşamak. Rüyalarımda yaşıyorsun. Korkutuyor beni uyumak. Gözlerimi kapattığım anda Başlıyor seni tekrar yaşamak. Rüyalarımda yaşıyorsun. Korkutuyor beni uyumak. Dünya mı dönüyor ben mi dönüyorum? Canım çıkacak bedenimden. Atıyor kalbim bir başka. Tanıyamıyorum kendimi bazen. Dünya mı dönüyor ben mi dönüyorum? Canım çıkacak bedenimden. Atıyor kalbim bir başka. Tanıyamıyorum kendimi bazen. Ahsen ah sen aklımı aldın yarem. Ahsen ah sen yok musun yarem. Öldürdün beni ciğerparem. Söndürdün beni bittim yarem. Dön gel döneceksen madem. Beklerim halen, beklerim bazen. Bende kafayı bozdum, bende kafayı bozdum. Gözlerimi kapattığım anda Başlıyor seni tekrar yaşamak. Rüyalarımda yaşıyorsun. Korkutuyor beni uyumak. Gözlerimi kapattığım anda Başlıyor seni tekrar yaşamak. Rüyalarımda yaşıyorsun. Korkutuyor beni uyumak.
Dünya mı dönüyor ben mi dönüyorum? Canım çıkacak bedenimden. Atıyor kalbim bir başka. Tanıyamıyorum kendimi bazen. Dünya mı dönüyor ben mi dönüyorum? Canım çıkacak bedenimden. Atıyor kalbim bir başka.



2018 son şarkısı sözleri
Söz & Müzik: Savvaş Düzenleme: Erdemkeys Yönetmen: Sero Films Serhat Çelikten

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder