21 Ekim 2018 Pazar

Cilve Naz Nedir Nasıl Yapılır? Cilveli Mesaj Gönderme

Cilve Naz Nedir Nasıl Yapılır :)

GamTeli  blogu olarak kadınlarımıza cilve konusunda yardımcı olmak isteriz :) Ben 25 yaşında genç bir erkek yazarım. Oldukça çok ilişkim oldu (Gerçekten yeminle bakın). :) Bu ilişkiler çok şey katarken çok şeylerde götürdüler yanında sonuçta ben oldum. Neyse ilişkilerde iki önemli şey vardır ilişkiyi canlı tutan biri cilve bir diğeri ise naz. Kadınların ilişkiye yön vermelerindeki en temel silahları.



Öncelikle Cilve, İşve Nedir Nasıl Yapılır Diyelim ?

Cilve ve işve karşınızdaki partnerinizi hazzın doruklarına çıkardığınız silahlardır. Yanlış ellerde kötü bir silaha dönüşebilir. Yada fazlası bir atom bombası gücünde infiale neden olabilir. Erkeğinizi ya da lez bir ilişki içersindeyseniz kız arkadaşınızın yanına sokulun ve ona sürtünmeye başlayın. taraflı tarafsız herkesin kabul edebileceği bir cilve ve tahrik etme yöntemidir Kulak memesini ve arkasını yalamak. özellikle boynunu :)


Artık başlangıçtasınız cilve yaparken en önemli şey işveli hareketlerdir ona dokunun ve hissedin onunda harekete geçmesini sağlayın ama ilişkiye girmeyin hemen. Bütün bedenini kavrayın ve ona kendinizi hissettirin. Sonunda birtakım hareketlenmeler başlayacaktırki. Tam o an kendinizi kaçırın işte burda Naz devreye giriyor :)


Naz Nedir Nasıl Yapılır ?

Nazlanma konusu sizi göklere çıkaracak olan sizi değerli kılacak olan yegane güçtür. Şimdi geriye çekilin ve kuduran bir erkek arkadaşı seyredin size yalvaran ve sizinle birlikte olmak için herşeyini verebilecek olan erkeği görün. Bu erkek ki size anında mesaj atmıyordu bu erkekki neden beni kıskanıyorsun diyordu şimdi süt dökmüş kedi gibi önünüzde miyavlıyor ona kokunuzu verin öpün ve kaçın dokunun ama elinize almayın. Elini attığında bira tutmasına izin verin ama kaçın nazınızı geçirebildiğiniz kadar geçirin yalnız istediğinizi elde ettiğiniz zaman olayıun bokunu çıkarmadan güzelliğinizi açın ve onu içinize alın :) Yoksa sonu mutlu boşalmalarla bitecek olan ilişkiniz ayrılıkla bitebilir dikkat edin :)

Sevgiliye Cilveli Mesaj Atma

Şu an yanımda olsan senin için nelerimi vermezdim ki .
Seni düşünüyorum.
Seni düşündüm bütün gece.
Keşke yanımda olsaydın.
Seni öpmek istiyorum.
Sana sıkı sıkı sarılmak istiyorum.
İçimden seni ısırmak geliyor.
Gece gece aklıma girdin.
Seninle konuşunca bana bir haller oluyor.
Seni parçalarım.
Evlenmeden olmaz ki.


Eğer Sevgiliniz Yada Eşiniz Yanınızdaysa
Ona tek kelime söylemden yanına sokulun, okşayın ve öpün.
Eğer o size yanaşırsa kaçın (Cilve yapma kız der)


cilve örnekleri mesajla cilve cilve yapmanın yolları cilve nedir sevgiliye cilve mesajları cilve nasıl yapılır ekşi mesajda cilve nasıl yapılır cilve örnekleri verelim tarifi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder