21 Ekim 2018 Pazar

Göğüsler Neden Büyümez Küçük Kalır

Göğüsler Neden Büyümez Küçük Kalır

Kadınların en nefret ettikleri bir konuda göğüs meme küçüklüğü. Bunun birçok nedeni var. Yalnız öncelikle bilmeniz gereken annenizin göğüsleri çok büyük değilse sizinkinin büyük olma ihtimalide o denli küçüktür. Yani göğüs büyüklüğünü etkileyen en önemli ilk faktör genlerdir. Bunun sonrasında ise sizin vücudunuza ve göğüslerinize yani memelerinize nasıl davrandığınızdır. Göğüs yerine bundan sonra meme sözcüğünü kullanalım. Sizlere argo ve kaba bir tabir olarak gelse bile kadınlar farkında olmadan seksle ilgili konularda argo ve onları tahrik edici bir üslup kullanılmasını diler.

Ergen yaştaysanız ve göğüsleriniz yeni yeni büyüyor sizde bundan çekinip vücut gelişmenizi gizlemek kollarınızla bastırıp kapatmak mı istiyorsunuz size göğüslerinizin ileride küçük ve biçimsiz bir şekilde büyüyeceğini müjdeleyelim o zaman.


Sizi sıkacak dar elbiseler tercih etmekten kaçının. Elinizden geldiğince sütyen giymemeye ve eve vardığınızda ilk iş çıkarıp göğüslerinizi salıp rahatlamanız olacaktır. Memeler dik dursun diye alttan sıkıştırmalı sütyen kullanan insanlar var. Bu çok yanlış bir bilgidir. Eğer kilonuz ideal seviyede ve siz memelerinizi zorlayıcı bir hareket yapmıyor iseniz o çok düzgün bir şekilde büyüyecektir zaten. No Bra Day Dünya kadınlar sütyensiz günüde vardır.
Seks yaptığınız esnada memelerinizin okşanması ısırılması ve yalanması hoşunuza gidebilir bu çok doğaldır yalnız partnerinizi uyarın sıkıca tembihleyin göğüslerinizi çekiştirmesin çünkü bu seferde meme sarkmalarına neden oluyor. Erkeğinizin penisi içinizde ve siz onun kucağında zıplarken gelişi güzel hareket etmeli memeler.
Aksi takdirde şekli ve ebatı istediğiniz gibi bir meme olmayacaktır.


Takipçilerimizin Sorduğu Sorular:

Göğüslerim Büyür mü?
Bu tamamen genetik bir durum şansıza kalmış bir şey.

Memelerim Ne Zaman Büyüyecek?
Muhtemelen 16 yaşından sonra büyümeye başlar. 22 yaşından sonra büyüme durur 

Küçük Göğüsler Nasıl Büyür?
Hamile kalınca genelikle büyür. Sır bu yüzden gidip birilerinden hamile kalmaya çalışmazsınız herhalde :)

Erkekler nasıl memeden hoşlanır?
Bu herkesin zevki ayrı ama genel olarak erkekler büyük sever


memem neden küçük küçük gögüs büyürmü küçük memenin nedenleri göğsün büyümemesinin nedenleri göğsü küçük olanlar ne yapmalı mememi nasıl büyütürüm memenin gelişmemesi gögus neden buyur

25 KASIM 2018

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder