27 Nisan 2020 Pazartesi

Gizli Sevgiliyi Telefona Kaydetme Biçimleri (YASAK AŞK)

Gizli Sevgiliyi Telefona Kaydetme Biçimleri (YASAK AŞK)


Daha önce sevgiliyi rehbere kaydetme şekilleri konusunda bir sürü örnek yazmıştım ama bu sefer durum farklı :). Günümüzde eşinden sıkılan bir çok kişi var ve ikinci bir ile yasak aşk yaşar. Yasak aşklarını eşlerinden gizlemek için türlü türlü numaralar çevirirler. Eğer rehberde tanımadığı bir isim arama yaparsa doğal olarak şüphe çeker. O yüzden sık kullanılan yöntemlerden biri akraba ismi ile kaydetmektir.  
En sık kullanılan yöntemlerinden biride iş arkadaşını erkek ismi yazma durumudur.
Örneğin: Ahmet bey ismi ile kayıtlı biri "Müsait misin canım" diye mesaj atıyor.  Hiçbir kadın bu duruma açıklama getirmeye çalışan erkeğe inanmaz :)
Tavsiye 1: Kadın Yada Erkek fark etmez mesaj atmaktan uzak durun. mesaj iz bırakır ama arama olunca en azından karşıdakinin sesini duyunca hemen telefonu kapatırsınız.
Tavsiye 2: Önemli bir kişi gibi kaydedin böylece eşiniz önemli olduğu için telefonu açmadan size getirir.
Tavsiye 3: En iyi arkadaşın ismini yazabilirsiniz. Mutlaka o arkadaşınıza da bu durumu söyleyin ki ilerde olabilecek yanlış durumlarda sizi kurtarsın 


Erkekler İçin Kaydetme Biçimleri:
Kuzen
Dayı Kızı
Amca Kızı

İş Arkadaşı
Patronun Kızı
Halı Saha
Müdür
Muhasebeci
Kaleci
Golcü
Amigo
Amirim
Müşteri
Devrem
Hocam 
Tertip



Kadınlar İçin Kaydetme Biçimleri:
Annem (Kocalar kaynana ile pek konuşmak istemez o yüzden açmadan direkt eşine telefonu verir. Saatlerce konuşsa da şüphe çekmez:)
Aşkım, Canım, Cicim, Kanki ( En yakın kız arkadaşınızı böyle ekleyebilirsiniz. Kızlar kendi aralarında aşkımlı canımlı cicimli konuşunca şüphe çekmiyor)
Kuzen
Dayı Oğlu
Amca Oğlu

İş Arkadaşı
Patronun Oğlu
Müdür
Muhasebeci
Amirim
Müşteri
Teyze
Kankim
Dedikoducu
Altıngünü



DİĞER LİNKLER 



27 NİSAN 2020

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder