26 Nisan 2020 Pazar

Sevgilinleyken Geçen Zaman Bir Ömre Bedel

Sevgilinleyken Geçen Zaman Bir Ömre Bedel
Hayat durur derler durmaz. Aksine olabildiğince hızlı akar. Nasıl geçtiğini anlamazsın onun sıcaklığındayıken. Öpmekten sıkılmazsın mesela yada mıncıklamaktan. Gülersiniz hep üzülmek ne mümkün yanyanayken. Tüm sorunlar yokmuş gibi kaybolurlar. Sağa sola uçuşanlar içinizden fırlayan aşk sözleri olur hep.



 O kadar doymuşsunuzdur ki güzel söz söylemeye tekrarlara düşersiniz artık. Ama bu kötü bir şey değil bu olabilecek en güzel şey. Evliliktir hayaliniz başka düşünce yalan olur. Her şeyinizi ona göre planlarsınız kariyerinizi hayatınızı. Çünkü o sizin biricik eşiniz sevgilinizdir.


 Onun için karşınıza alacağınız kişileri ve vereceğiniz cevapları düşünürsünüz. Çünkü o hayatınıza dahil etmek istediğiniz yegane ve kalıcı insan. Peki bu insanın gidebileceğini hiç düşündünüz mü ? Hayır mı ? O zaman düşünün çünkü mucize olduğun bilmesi bile gidişine engel değildir gerizekalının.

Lütfen eğer seviyorsanız bırakmayın yanisi asla mutluluk değildir sadece kafa karıştırmaktır. Alıştıysanız birine ve onu seviyorsanız aşılamayacak hiçbir şey yoktur. Ama siz kafanıza ayrılığı koymuşsanız sizin olayınız bitmiş demektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder