25 Nisan 2020 Cumartesi

Oda Spreyinin Önemi

Oda Spreyinin Önemi

Günümüzde gelişmişlikle beraber ev düzeni ve evin tertipine oranla ev içerisinin güzel kokması kendinizi iyi hissetmeniz hatta elit sınıftan sayabilmenizi sağlar. Oda spreyi sunduğu ürün çeşitleri ve koku fazlalığıyla da zevkinize hitap etmektedir.


Evinizi dilerseniz bir nevi özlediğiniz bahçe kokusuna kavuşabilirsiniz.İstenmeyen kötü kokuları bastırmak için dışarıya açılan soğuk camlardan havalandırmak veya tozları içeri almak dışarının kirli havasını solumak zorunda değilsiniz. oda spreyi ürün çeşitliliği ilede kullanımı kolaylaştırıyor. Kapsül şeklinde olup koku yayan muhteşem oda kokuları da mevcuttur.

Oda Spreyi Zararlı Mı ?

Oda spreyi maalesef içinde barındırdığı kimyasallar nedeni ile astım ile başlayan bir sürü hastalığa davetiye çıkarıyor. Spreylerde sahtelik marka dışı üretim yapma ürün maliyetini azaltırken ölümlere davetiye çıkarıyor. Hoş kokular soluduğunu düşünen sizler sigaradan daha tehlikeli bir hava soluduğunuzun farkında değilsiniz. Bu durumlarda kullanmanız gereken spreyler marka ve üretim izni olan ürünler olmalıdır. Ucuz alayım derken canınızdan vc sağlığınızdan olmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder