26 Nisan 2020 Pazar

Mesaj Atarak, Arayarak Can Sıkmak

Mesaj Atarak, Arayarak Can Sıkmak
Kız ya da erkek olun farketmez bir sevgiliniz var çok seviyor ve sürekli özlüyorsanız bunu belli etmeyin. Evet yanlış duymadınız bunu belli etmemek yararınıza olacaktır. Bazılarımızın kafasında onu ne kadar çok sevdiğimi gösterirsem benden vazgeçemez beni bırakamaz düşüncesi var biliyorum. Çok aşık olduğumuz zamanlar bu hepimizin kafasında öyle. Yalnız durum bildiğiniz gibi değil. Sizi yönlendiren aşkınızın verdiği sarhoşluk ve cesaret. Karşı tarafa ise hem büyük özgüven hemde göt kaldırma payı bırakıyorsunuz.



Özgüven ve göt kaldırma bi süre sonra bu kız beni bırakamaz ya da bu çocuk kul köle köpek olmuş beni bırakamaz triplerine dönüşüyor.Ya da bu durumdan gerçekten rahatsız olmaya başlıyor. En büyük korkumuz olan onu sıkmaya başlıyoruz. Sürekli arayıp mesaj attığımızdan dolayı bizi özlemesine izin vermiyor bizden iyice soğumasına neden oluyoruz. Yavaş yavaş aşkı bitiren bir sürece girmeye başladınız hoşgeldiniz ayrılık gemisine.



Mesaj atarak yada arayarak sadece sevdiğiniz kızın değil, arkadaşlarınızın da canını sıkabilirsiniz. Örneğin ben bu konuda en geniş adamım. Kimsenin numarasını bile kaydetme zahmetinde bulunmuyorum. Zaten dakika başı susmayan ve gerçekten rahatsız edici bir telefonum var. Herkes sürekli numaramı dağıtıyor birbirlerine tavsiye ediyorlar.Ya cinsellik için yada fal baktırmak için.



Konunun dışına çıkmak istemiyorum ama sanırım ilk defa birinin numarasını kaydettim ve benden soğuması için elimden geleni yaptım. Arkadaşımdı. Sadece ona değer veriyordum dualar ediyordum iyi olsun diye. Yalnız farketmediğim bir son olmuş çok canını sıkmışım.



Siz siz olun aşkımı, arkadaşlığımı ya da değer verdiğimi göstereceğim diye sürekli mesaj atıp aramayın. Aşkınızı dostluğunuzu kaybedersiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder