25 Nisan 2020 Cumartesi

Para Uğruna Aşkını Satan Kadın

Para Uğruna Aşkını Satan Kadın
Biriyle ilişkim vardı başta sevmiyordum o çok seviyordu çünkü seveni olmuyordu. Onun bu iyi niyetini görüpte aşık olmamak mümkün mü? bende sevdim hatta ondan çok sevdim. Ama o inkar etti benim kadar sevemezsin dedi haklıydı o çok seviyordu çünkü.
Ama mesafe uzaktı şehirlerarası ülkemizin bi ucuydu hatta. Orada öğretmenliği kazanmıştı. Ben onun öğrenci aç halini çekmiştim. O öğretmen olup yine açtı. Sürekli işimi soruyordu iş bulamıyordum hayata başlamakta sanırım biraz gecikicem. Oda orda boş durmadı tabi buldu zengin bir kro.
 Bir üniversite mezunu genç erkeği bırakmak istemezsiniz hele aşıksanız oda öyle yaptı idare etmiş ikimizi. Taa ki ben oraya gitmek isteyene kadar artık bir seçim yapmalıydı ve parayı seçti tabiki. Bir kayserili nasıl paracı olur onu gösterdi bana. Allah belanı versin. Seni hala seviyorum.

Kadınlar Neden Paracıdır
Kadınlar doğası gereği hep daha fazla paraya düşkün olmuştur. Bunun içinde rahatlık, bakım, alışveriş, çar çur etme gibi salak salak eylemler vardır. Bir kadını iki şeyle doyurabilirsiniz penis ve para ikisiden ikisi olmazsa o kadın kaçar. Tabi önce para gelir. Paran olacakki yanında olacak. Ama penisin yoksa onuda senden gizli gizli başkalarında arar tatmin olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder