23 Nisan 2020 Perşembe

Vajina (Am) Sulanması Nedir ?

Vajina (Amcık) Sulanması

Vajina sulanması kadınlarda cinsel bir durum anlamına gelir. Kadınlar aşırı zevk aldıkları zaman boşalmaya yakın vajinaları sulu sulu dolu dolu ve yapış yapış olur. Çok hoş tat vermese de bu su erkekler için bir haz doruğudur. Bazı erkekler o suyu içmekten zevk alır. Bazılarıda o kıvama getirdikleri için erkeklikleriyle gurur duyar :) Buradan BSG blogu olarak Lezbiyen arkadaşlarımızı ayrı tutuyorum. Onlarda seks sırasında birbirlerinin vajinası yani amcığını sulandırabilirler.



Bir kadının en coşkulu zamanı vajinasının sulandığı andır. Kadın o anda doruklara çıkar ve çoğu zaman Squirt dediğimiz olay gerçekleşir. Yani işeme isteği gibi görünen boşalma türü. Kadın amcığından işer gibi bütün boşalmasını gerçekleştirir. Bir kadın daha ne isterki dimi :) BSG yazarı olarak yalatmak isteyen ve vajinasının sulanmasını isteyen kadınlara yardımcı olmak isterim :) 


25 yaşında genç delikanlı bir adam hesapsız kitapsız sadece birlikte olup güzel vakit geçirmek için seninle olabilirim :) Kim bilir belki ikimizde son durak oluruz :) Neyse konuyu dağıtmayalım hanımlar beyler. Kadının vajinasını sulandırmak epey zahmetli bir iştir. Erkek çabuk boşalır bir kadına göre. Bu yüzden penisinizi sokmadan önce size tavsiyem onu iyice yalayın ve kadın partnerinizi coşturun parmaklarınızı sokun içerisine ses ve nidalar çok önemli göğüslerini yalayın göt deliğini parmaklayıp parmağınızı yalayın çok hoşuna gidecektir ve gittikçe sulanacaktır. Sonunda iyice kıvama gelince çıkarın ve oynamasına izin verin bırakın ister yalasın isterse üzerinde sürtünsün sonra dayanamayıp bağıracaktır sok artık içime diye. 


Siz siz olun onu boşaltmadan amını sulandırmadan ilişkiye girmeyin :) Yoksa o boşalmadan boşalırsanız sizde keyifsiz olursunuz o da :) hem öncelik kadınların öküzlük yapmanın alemi yok hacılar :)

Erkekler neden vajina yalar ?
Erkler genelde ön sevişme için am yalar hem kendi penisleri kalksın hemde karşısındaki bayanın zevke gelmesi için bunu yapar tabi bazı erkeklerde sadece yalamayı sever 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder