25 Nisan 2020 Cumartesi

Astral Seyahat Nedir. Gerçek Mi ?

Astral Seyahat Nedir
Astral seyahat İnsan uykudayken yarı bilinci açık halde kontrollü ve istemli şekilde gezebildiğine inanmaktır. astral seyahatte ruhu bedende ayırarak ölüm sonrası gerçekleşecek bu ayinin ölüm öncesindede uykulu haldeyken yapılabildiğine inanılır.



Biliminde kabul ettiği uykudayken rüyaları kontrol etme durumlarından esinlenilerek uyarlanan bir inanç türüdür. Kişi uyumadanda astral seyahat yapabilir. Bu meditasyon yardımı gerektirir. Meditasyon apayrı ve uzun yıllar gerektiren bi bilgi birikimi gerektirir.



Astral Seyahate Yapılan Eleştiriler
Astral seyahat ilk farkına varıldığı andan beri eleştiri yağmuruna tutuluyor. Zaten ruhun varlığını kabullenmeyen bilimciler bu olaya hiç aldırış bile etmezken ruhun varlığını kabul eden inançlar da ruhun ancak ölümle beraber bedeni terkedebileceğini savunuyor. Böylece ortama geriye kalan sadece sorular ve inanç kalıyor.



astral seyahat nedir, nasıl yapılır Astral seyahat yaparken Oldu Bilinçsiz astral seyahat Astral seyahat yapanlar astral seyahat kur'an Astral seyahate çıkanlar Astral seyahat deneyimleri Astral seyahat ekşi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder