26 Nisan 2020 Pazar

Kızlar Ne Tip Erkekler Sever ?

Kızları kadınları anlamak zor. Onların beklentilerini karşılamak bir nebze olsa da mümkün mükemmellik ise yok üstad ona daha kimse erişemedi. Her kız farklı bir erkek beklentisi içine girer. Yalnız her kız kendinde olmayan özelliklerin olmasını ister erkeğinde ya da tam tersi kendisine benzeyen mükemmel erkek olduğunu düşündüğü tipi arar.
Kadınlar ne olursa olsun en çok 3 konu üzerinde genellenebilir. Bunlar sırasıyla Para, Seks ve Aşk. Para hemen hemen zeka düzeyi normal olan her kızın isteyebileceği veya şiddetle istediği özelliktir. Buna zengin koca sendromu diyoruz. Bir diğer ise seks. Kadınlar bu konu üzerinde çok durur yaşamaktan zevk almak ve oldukça doyurucu bir performans bekler. Son olarak ise malesef istatistiklere göre aşk geliyor ve aşk sanıldığı gibi artık ilk sırada değil. Aşk karın doyurmuyor kızım teorisi kızların diline iyice dolandı anlayacağınız.
Peki genellemeyi kaldırıp kızlar ne sever ne tip erkeklerden hoşlanır sırasıyla anlatalım. Kısa kısa anlatalım ki boku çıkmasın :) BSG blogu katkılarıyla umarım bu sayfayı arkadaşlarınızla paylaşırsınız çünkü bu bir hazine niteliği taşıyor :)


Paralı Erkekler Listenin ilk sırasında :)
Alışverişi seviyor musun ? Eğlenceye düşkün müsün ? Ben çalışmıyım sadece para yiyim mi diyorsun o zaman zengin koca diyorsun :)




Romantik Erkek :)
Kızlar biz erkeklere göre daha az odun daha az hanzo olurlar. Kızlar narindir tam tersi naiftir. Ve karşılarında ruhlarından kadın ruhundan anlayan bir erkek isterler. Güzel sözler söyleyecek sevgilisini mest edecek erkekler :)




Kaslı Fiziği Düzngün Erkek :)
Hala üçgen vücut ve kasları yapmadın mı dostum o zaman bu tür erkeklerden hoşlanan kızlara karşı hiç şansın yok bekle sadece paran varsa olabilir onun dışında seni ben BSG blog yazarı bile kurtaramam. Hadi spora hemen yazıl bir salona ve çıkar vücudunu ortaya.





Kültürlü Erkek :)
Vücudun var paran var havan var ama seninle takılacak kız mı yok? sakın sen ilkokul terk kendini hiç geliştirmemiş bir kitap bile okumamış öküzlerden misin ? Dostum naptın sen ? Kız seni napsın?  Rezil etmekten başka birşeye yaramazsın seni nasıl kızlarla tanıştırıp hava atacak. Olmaz kaybettin.





Cinsel Arzulu Erkek :)
Herşeye sahipsin ama kız arkadaşın seni terk mi etti ? Penis boyun üçük olmalı ya da işlevi düşük olmalı :( Malesef dostum üzgünüm ama acı gerçek kız daha boşalmadan sen bayrağı göndere çekip hemen indirdiysen sorun var demektir. Ya da bayrağı göndere çektiğin demir ufak kız elini atınca yetişiyor demek bu da sorun :( Aşk kurtarmaz seksi :(

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder