23 Nisan 2020 Perşembe

Kapri Nedir ? Kapri Çeşitleri ?

Kapri Nedir ? Kapri Çeşitleri ?

Kapri altımıza giydiğimiz pantolonun kısa şortun ise uzun halli giyimidir. Kapri bir yaz kıyafetidir. Yazın simgesi haline gelmiştir renkli renkli kapriler daha çok erkekler kullansa da bayanlarda da kapri kullanımı vardır. Kapriler model olarak günümüzde çok gelişmiş bir seviyeye ulaşmıştır. İyi bir kapri seçimiyle çevrenizdekileri etkileyebilir bütün ilgiyi üzerinizde toplayabilirsiniz. Peki bu kapri tam olarak neye benzer şorttan farkı nedir isterseniz BSG ailesi olarak bunları sizlere resimlerle gösterelim hacılar :)

Kapri İngilizce Yazılışı : capri  

Renk Renk Son Model Kapriler :)

Bu fotoğraflarda kadınlarda şık duracak veya kadınları tahrik edecek derecede iyi olan erkek kapri modellerini göreceksiniz :) Fiyatları diğer giyim malzemelerine türlerine göre daha ucuz ve uygundur. Sexy kaprileri satmak isterdik ama burası ticarethane değil sadece bir blog hacılar şansınıza küsün :)

























kapri ne demek, nedir: İngilizce'de kapri kelimesinin çevirisi, sesli okunuşu, İngilizce anlamı ve karşılığı burada. kapri ile ilgili cümleler nasıl yazılır, okunur, nerede giyilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder