27 Nisan 2020 Pazartesi

Kocadan Habersiz Gizli Aşk Yaşama Taktikleri - YASAK AŞK

Kocan Habersiz Sevgili Yapmanın Zorlukları 
İlgisiz kocalar yüzünden bir çok kadın mutsuz oluyor. Bütün gün işte olan erkekler eve gelincede TV, Telefon, Bilgisayar ilgilenir yada uyur. Haklı olarak kadınlarda burum durumdan çok şikayetçi olur bir yerden sora artık mutluluğu başka kişilerde aramaya başlarlar. Her şey İnstagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya sitelerinde dolaşmak ile başlar. Bir iki erkekle konuşmaya başladıktan sonra birine gönlünü kaptırır ve telefonlaşma durumu başlar. Telefon numarasını bir erkeğe vermenin tehlikeli olduğunu herkes bilir. Kocaya yakalanmadan numarayı gizleme mesajları silme gibi önlemler almak gerekiyor.

Eğer ilk kez yasak aşk yaşayacaksanız bir erkeğe telefon numaranızı asla vermeyin. Acemi olduğunuz için yakalanma riskiniz çok olur. Bunun yerine erkek arkadaşınızın telefon numarasını isteyin, onun müsait olduğu zamanları öğrenin ve mutlaka gizli numarandan arayın. Güvendiğiniz zaman numaranızı verirsiniz. İnternette tanıştığınız birine hemen numaranızı vermeyin gerekirse aylarca gizli numaradan konuşmaya devam edin zira erkekler numaranızı diğer erkek arkadaşları ile paylaşabilir hatta numaranızı internette dağıtabilir.

Öncelikle yasak aşkınıza her şeyi açıklamanız lazım hangi saatlerde arayacağını yada siz aramadan kesinlik onun aramamasını söylemeniz gerekiyor.

Gizli aşkınızı mutlaka tanıdık birinin adına yazın Anne, Kız kardeş yada en yakı kız arkadaşın ismi ile kaydedin. Kocanızın asla cevap vermeyeceği bir kişi olsun. Mesela bir çok erkek kaynana ile konuşmak istemez o yüzden yanlış zamanda arayan sevgiliniz kocanıza denk gelirse, kocanız telefonu açmadan size verecektir.
Sevgiliniz Whatsapp profil resmini kendi resmini koymasın. Rehberde Annem diye kayıtlı ama yakışıklı bir erkek resmin gören kocanız şüphelenir.

Kocanız evde iken mümkün olabildiğince  gizli sevgiliniz ile mesajlaşmayın yada konuşmayın bir anda ver bakıyım birde  ben konuşayım derse tatsızlık çıkabilir.

Sürekli başkaları ile mesajlaşıyorsanız telefonu arada bir mesajlar açık bir şekilde kocanızın yanında bırakın mutlaka kontrol edecektir. Böylece güvenini kazanmış olursunuz.
Eğer sevgiliniz olmadık zamanlarda sizi arıyor laf dinlemiyorsa her yerden engelleyin konuşmak istediğinizde engeli kaldırın.

Sevgilinize kesinlikle ev, iş adresinizi vermeyin eğer olur da bir gün kavga ederseniz evinize gelip her şeyi kocanıza anlatabilir. 

Erkeklere fazla güvenmeyin. her şeyi seks için yaparlar. O güzel sözlerin hepsi sadece sizinle seks yapmak içindir. Onlarda bilir ki imkansız bir aşkın peşindeler. Kolay kolay kocanızı boşayıp onunla evlenmeyeceğinizi bilirler. 

Kaçamak aşk elbette çok güzeldir, heyecan vericidir, eğlencelidir ama bir o kadarda risklidir. Kadın cinayetlerinin bir çoğu bu yüzden gerçekleşir o yüzden çok dikkatli olmanızı tavsiye ederim


Eğer Whatsapp Facebook, İnstagram yada Twitter dan çıplak resim yada video gönderecekseniz size tavsiyem yüzünüzü göstermeden gönderin. İnternette bir sürü mahsum bayanın ifşası var. Bazı şerefsiz erkekler ayrıldıktan sonra böyle şeyler yapıyor maalesef bir çok kişinin hayatını karartıyorlar. 




Bu işi profesyonel olarak yapmak isterseniz ikinci bir hat ve ikinci bir telefon alabilirsiniz. Bütün bildirimleri kapatın. Telefon her zaman sessizde olsun. Titreşim bile açık olmasın. Telefonu kimsenin bulamayacağı bir yere saklayın. Mümkünse kocanızın en az girdiği yere saklayın. İkinci telefon en güvenilir yöntemdir. Sevgiliniz istediğiniz kadar arayabilir mesaj atabilir yada uygunsuz resimlerini gönderebilir. Kafanız rahat bir şekilde hayatınıza devam edersiniz. Her ihtimale karşı şifre koymayı unutmayın. Yanlışlıkla eşiniz telefonu bulursa en azından içeriği görmez uygun bir yalan ile durumu kurtarabilirsiniz. Mesela tanıdığınız ama kocanızın tanımadığı birinin olduğunu söylersiniz. Telefonu burada unutmuş deyin yeter.  




Mutsuz bir evliliğin sürdürmenin anahtarı başka bir sevgili bulmak olabilir. Eğer yaşınız ilerlemiş ise gen bir erkek ile birlikte olabilirsiniz. Bu size ilaç gibi gelebilir. Size bir çok şeyi yaşatabilir. Hayatı daha çekilir bir hale getirebilir. 




Erkek Sevgili Nasıl Bulabilirim ?
Erkek sevgili bulmak çok kolaydır. Öncelikle ikinci bir hat ve telefon alın işi riske atmayın :). İnstagram yada Facebook ta farklı bir isimle hesap açın. bir kaç tane bir kadının resmini atın yüzü görünmese daha iyi olur hesap kapanmasın diye :). bir kaç tane sayfayı takip edin. Yapılan paylaşımlara yorum yapın anında bir sürü kişi size istek atacaktır ve mesaj yazacaktır. İçlerinden beğendiğiniz birilerine cevap yazın. Anlaşırsanız telefon numarasını isteyin ve gizli numaradan erkeğinizi arayın :). Konuşması sizi tahrik ediyorsa bir buluşma ayarlayıp yanına gidersiniz.





Bir erkek ile işi pişirmek istiyorsanız mutlaka kondom, prezervatif kullanın. Kocanıza başkasından yasak aşkın meyvesi olarak bir çocuk yapıp eline vermeyin. Bu kadar zalim olmayın. 
Soldaki Adam Kylie Jenner koruması ve çocuk ona benziyor 




YASAK AŞK Nedir ?
Evli kişilerin eşinden habersizce başka biri ile sevgili olmasına yasak aşk denir. Bazı durumlarda iki tarafında olma ihtimali de var.  Tabi bu yakalanma riskini arttırır. 




Yasak aşk nedir Köyde yasak aşk Evlilerde yasak aşk İki evli insanın yasak aşkı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder